PPG ipari kapuk TRI-PROTECT® korrózió védelemmel

2019-03-04 07:00:41

A Perimeter Protection Germany Cégcsoport gyárában világszerte elismert, magas minőségű „Made in Germany” besorolású ipari kapuk készülnek. A saját fejlesztésű és kivételes felületkezelési eljárás minden külső környezeti behatás ellen védelmet biztosít az ipari kapuk felületének. Ez teszi lehetővé, hogy a berendezések hosszú időn keresztül korróziómentesek különböző klimatikus viszonyokban és egyéb környezeti terhelések ellenére is.

A TRI-PROTECT® eljárás a vonatkozó DIN 55633 szabvány C5-ös kategóriájában magas tartósságot, vagyis több mint 15 év teljes korróziómentességet biztosít a kapuk számára. A kivételes eljárásnak köszönhetően a kapuk felülete 5-15 év közötti időtartamra biztosítja a korróziómentességet a C5-ipari gázok és tengeri atmoszféra (sós permet) által fokozottan terhelt környezetben is.

A szabvány teszteljárása alatt a kapuk felületét sós permettel terhelték közel 2000 órán keresztül. A terhelt felületek a DIN 50021 és a DIN 12944-4 SA 2.5 szerint elvégzett mérések alapján nem vesztettek semmit a védőréteg vastagságából. Az oldószermentes eljárás környezetvédelmi szempontból is kiváló minősítést kapott.

 

 

Hírek, aktualitások