PolarMaster – PPG inteligens objektumvédelem

2020-03-10 13:30:40

A PolarMaster egy ipari használatra tervezett programozható vezérlő egység, mely képes az objektumvédelem rendszerét alkotó valamennyi elem (automata kapuk, hidraulikus mozgóoszlopok, ékes úttorlaszok, gyorskapuk stb.) integrálására és automatizált működtetésére.

A PolarMaster ezen felül illeszthető az objektum összes alrendszeréhez, mint például a CCTV rendszerhez, a riasztó rendszerhez, az automatizált világítás rendszeréhez és minden egyéb logikai interfészhez.

A PolarMaster számos kritikus infrastruktúrában működik jelenleg is.Néhány jellemző terület:

  • Atomerőművek, ahol a biztonsági rendszer megbízhatósága, a különböző fizikai védelmi szinteknek megfelelő üzemmódok automatikus alkalmazása a legfontosabb szempont.
  • Adatközpontok, ahol fontos, hogy a gépjármű behajtó pontokon csak és kizárólag egy gépjármú hajthasson be vagy ki nyitásonként. Ennek érdekében a kapuk vezérlését és az azokon lévő érzékelőket zsilipszerűen lehet vezérelni.
  • Logisztikai központok, parkok, ahol az összes kapu működtethető egy helyről és ahol gépjárműveket egy rendszámfelismerő segítségével a PolarMaster automatikusan azonosítja és irányítja. A gyorsabb és biztonságosabb beléptetés jelentősen növeli a hatékonyságot és csökkenti a költségeket.

Kérjük tekintse meg a PolarMaster működését bemutató filmünket itt !

 

Hírek, aktualitások