A TiSO beléptető kapuk már a BioSec biometrikus megoldásával is elérhetőek

2020-08-19 08:28:13

Stratégia partnerünkkel, a BioSec Group Kft-vel együttműködve megtörtént a BioSec biometrikus megoldásának integrálása a TiSO beléptető kapukkal. Ennek eredményeként az általunk forgalmazott TiSO kapuk már a BioSec tenyérvéna-mintázat alapú megoldásával is elérhetőek, kimagasló biztonságot és kényelmet biztosítva számtalan területen.

A tenyérvéna-mintázat alapú azonosítás az egyik legfejlettebb biometrikus technológia, amely a tenyér felszíne alatt található vénastruktúrát méri maximum 5 000 000 referencia ponton. Más biometrikus technológiákkal ellentétben, melyek felületi információkat használnak, a tenyérvéna-mintázat egy belső ismérv, amely szabad szemmel nem látható, ezáltal nem másolható, nem reprodukálható és nem tulajdonítható el, továbbá titkos adatgyűjtésre sem alkalmas. A BioSec biometrikus megoldása érintésmentesen is használható, kimagasló biztonságot és antibakteriális védelmet biztosítva, ideális megoldást nyújtva akár járvány idején is.

A BioSec megoldások a magas biztonság mellett egyszerű használatot és kényelmes megoldást biztosítanak, az azonosítás pedig mindössze ~1 másodpercet vesz igénybe, így az ügyfélnek nem kell biztonság és kényelem között választania. A BioSec megoldások előnyeire az egyik legjobb példa a 23 500 fő befogadóképességű Groupama Aréna, ahol a biometrikus rendszer 2014 óta biztosít beléptetést a stadionba, több mint ~160 000 regisztrált felhasználóval, 0 FAR (téves elfogadási arány) eseménnyel és 0 kitiltott szurkoló bejutásával.

Kérjük tekintse meg a TiSO JETPAN automata gyorskapu működését a BioSec biometrikus megoldásával itt!

Hírek, aktualitások