ONYX FORGÓVILLA SOROZAT - A TISO BELÉPTETŐ KÍNÁLATÁNAK LEGÚJABB ELEME

2021-08-05 10:00:15

A TiSO által kínált új Onyx sorozat eltér a piacon jelenlévő legtöbb forgóvilla kialakításától.

Stílusos forma. Mikor általában forgóvillákról beszélünk, legtöbbször a funkcionalitást helyezzük előtérbe és a formára csak másodlagos követelményként tekintünk. Az Onyx sorozat döntött tetőzete és a LED-es állapotjelzők szokatlan formája azonban futurisztikus formát is biztosít a megbízható működés mellett.

Szervómotoros hajtás, automatikus menekülési üzemmód. Az Onyx forgóvilla sorozat egy rendkívül erős, kétoldalas szervómotoros hajtással, záró szerkezettel és automatikus menekülési üzemmóddal rendelkezik, mely veszély esetén a záró karokat azonnal ejti lehetővé téve a szabad áthaladást. A vész üzemmód végén a karok automatikusan, külső beavatkozás nélkül zárt állapotot vesznek fel.

Dinamikus LED-es állapotjelzés. Az Onyx forgóvillák LED-es állapotjelzése egyaránt lehet statikus (folyamatosan világító) vagy akár dinamikus (karakterisztikusan villogó). A jelzések három különböző állapotról (áthaladás engedélyezett vagy tiltott, illetve készenléti állapot) adnak tájékoztatást az áthaladók számára.

Az Onyx forgóvillák 2021. júliusától már rendelhetők. Kérjük tekintse meg az ONYX sorozat elemeinek működését az alábbi linkek megnyitásával:

https://www.youtube.com/watch?v=3zEznyX3pog

https://www.youtube.com/watch?v=12BgAiI0Gjs

Hírek, aktualitások