TiSO beléptető rendszerek Magyarországon

2016-10-04 08:01:21

A TiSO beléptető rendszerek kedvező árral, megbízható és elegáns megoldást nyújtanak magas biztonsági besorolású objektumok vagy irodaházak ellenőrzött beléptetéséhez.

A beléptető kapuk csak az arra jogosultak áthaladását teszik lehetővé, biztosítva ezzel a tökéletes tömegkezelést, a korlátozott beléptetést vagy a gyalogos forgalom szabályzását. A rendkívül elegáns és innovatív formával rendelkező TiSO beléptető megoldások a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával készülnek. A TiSO, több mint 20 év gyártási tapasztalatával - a szektor egyik vezető gyártójaként - világszerte 40 országban van jelen.

A TiSO beléptető megoldásai megfelelnek a rájuk vonatkozó nemzetközi szabványoknak, a formai, minőségi és biztonsági követelményeknek. A Blocker Kft – mint a TiSO által meghatalmazott hivatalos márkaforgalmazó és szakszerviz - Magyarországon teljes körű szolgáltatást biztosít partnereinek.

Írjon nekünk és kérje a részletes, magyar nyelvű katalógusunkat. A képre kattintva megtekintheti a TiSO legújabb beléptető kapu kínálatát.

Hírek, aktualitások