EntraQuick® ipari gyorskapuk – egy okos kombinációja az úszókapunak és a karos sorompónak

2022-06-29 16:48:58

A TÜV tanúsítvánnyal rendelkező EntraQuick® ipari gyorskapuk zárt helyzetben teljes magasságú fizikai védelmet nyújtanak a felhasználók számára. A nyomvonal nélküli kialakításnak köszönhetően akadálytalan áthaladást és biztonságot nyújtanak minden be- és kihajtási helyzetben. A teljesen tartókonzolos megoldás tervezői az egyszerűséget, a funkcionalitást és a maximális biztonságot tartották szem előtt. Az EntraQuick® kapuk éppen ennek köszönhetően egyszerre helyettesítik a tolókapukat és a karossorompókat is!

Az ipari gyorskapu nagy mozgási sebessége lehetővé teszi a gyors zárást minden áthaladást követően, ezért a zökkenőmentes és biztonságos gépjármű beléptetés feltételei adottak a mindennapi működtetés során! Köszönhetően a harmonika jellegű záródásnak, nincs szükség mögöttes, visszafutó területre. A nagyszilárdságú rácsozatnak és az egyedi mozgatási mechanizmusnak köszönhetően az EntraQuick® különösen stabil és nincs szükség további padlózárra sem zárt helyzetben.

Az EntraQuick® egyszerűen és gyorsan telepíthető az előre összeszerelt hajtóoszlopnak és összecsukható szárnyegységeknek köszönhetően. A befelé és szükség esetén külön-külön is mozgatható kapuszárnyak mozgatását kettő darab váltóáramú motor biztosítja. Az EntraQuick® ipari gyorskapu teljes mértékben kiváltja a korszerűtlen úszókapu-karossorompó kombinációt.

Hírek, aktualitások