A SWEEPER-SLIM AZ IRODAHÁZAK BELÉPTETŐ MEGOLDÁSA

2022-08-05 15:04:43

A Sweeper-SLIM automata gyorskapu legújabb verziója a TiSO beléptetőcsalád egyik legelegánsabb modellje. Ezért, ha az ügyfeleinknek automatizált beléptető rendszert kell terveznie, kialakítania irodaházakban, akkor ezt a modellt ajánljuk elsődlegesen.

Az automata gyorskapu RFID olvasókkal, biometrikus azonosítókkal és egyéb megoldások használatával biztosítja a dolgozók beléptetését. Ideiglenes kártyák segítségével a vendégek bejutása is lehetséges. Ez a leggyakori módja beléptetés megszervezésének olyan helyeken, mint például irodák, üzleti központok vagy recepciós előterek.

A Sweeper-SLIM egyesíti az összes korábbi modell minden előnyös tulajdonságát, a legújabb hajtás- és vezérléstechnológiákat, valamint számos új mérnöki megoldást. A kaputestek szélessége mindössze 110 mm, így ez a legvékonyabb és legkifinomultabb modell a biztonsági piacon.

  • BMDrive® megbízható mechanizmus nagy teljesítményű BLDC hajtóműves motorral hosszú távú karbantartásmentes működést biztosít.
  • A robusztus PinLock® zárrendszer megakadályozza, hogy vandalizmus esetén az üvegszárnyakat manuálisan áttörjék.
  • A BMDrive® mechanizmus intelligens öndiagnosztikai rendszere automatikusan elemzi a rendszert, észleli a kritikus meghibásodásokat, rögzíti a hibaeseményeket és a figyelmeztetéseket.
  • A BMDrive® hajtásvezérlő egy OLED kijelzőn keresztül biztosítja az egyszerű és gyors beállítás, konfigurálást.
  • A szárnysebesség és a mozgató nyomaték digitális vezérlése biztonsági érzékelőkkel kombinálva kizárja az áthaladó személy sérülését még illetéktelen áthaladás esetén is.

 

Hírek, aktualitások