ÚJ TiSO FEJLESZTÉS – SWEEPER-SLIM-HG

2023-03-04 17:34:37

A TISO tovább folytatja a dinamikus termékfejlesztését és ennek eredményeként bemutatta a Sweeper-SLIM-HG-t, amely egy új beléptető kapu az automata gyorskapuk sorozatában. Az új beléptető megoldás műszaki alapját a már jól bevált és legnagyobb számban gyártott Sweeper és Sweeper-SLIM kapuk adták.

A Sweeper-Slim-HG 1500 mm magasságú lengőszárnyai garantálják a kiemelkedő fizikai biztonságot, kizárják a jogosulatlan áthaladás lehetőségét és megakadályozzák a mögöttes besurranást is. A törésálló edzettüveg alkalmazása garantálja a biztonságos használatot és egyben kifinomult modern megjelenést is biztosít.

A BMDrive® hajtási mechanizmus a nagyteljesítményű BLDC hajtóműves motorral hosszú távú karbantartásmentes működést biztosít. A robusztus ToothLock® zárrendszer megakadályozza, hogy vandalizmus esetén az üvegszárnyakat manuálisan áttörjék.

A BMDrive® intelligens öndiagnosztikai rendszere automatikusan elemzi a rendszert, észleli a kritikus meghibásodásokat és rögzíti a hibaeseményeket. Az OLED kijelzőn keresztül a beállítások egyszerűen és gyorsan elvégezhetőek.

Kérjük töltse le legújabb katalógusunkat innen, melyben további részleteket is megtudhat a Sweeper-SLIM HG kapunkról is.

 

 

 

 

Hírek, aktualitások