Partnereinknek széleskörű biztonsági megoldásokat biztosítunk gépjárművek, személyek be- és kiléptetésére, melyben egyaránt megtalálhatóak a különböző típusú úttorlaszok (minősített és nem minősített), a nagyteljesítményű ipari kapuk és kerítések, valamint a személyi beléptető rendszerek.

Minősített Anti-terrorista berendezések

A minősített objektumvédelem területén bő választékkal kínálunk megoldásokat partnereinknek. Kínálatunk az önállóan is alkalmazható egyszerű oszlopoktól kezdve egészen a kombinált, több fizikai védelmi vonalat biztosító blokkoló rendszerekig terjed.

Az általunk javasolt berendezések alkalmasak arra, hogy a kritikus infrastruktúrák, nagykövetségek, bankok, nukleáris létesítmények, katonai és egyéb fokozott kockázatú objektumok, épületek elsővonalas fizikai védelmét biztosítsák.

Az ebben a kategóriában ajánlott megoldások igazoltan teljesítették az alábbi, igen szigorú nemzetközi áttörési teszteket:

Hisszük, hogy csak a valós áttörési tesztek bizonyíthatják, hogy az egyes biztonsági berendezések valóban képesek-e elnyelni a kívánt biztonsági szintből következő becsapódási energiát.

Egyéb gépjármű blokkoló berendezések

Partnereink számára széleskörűen kínáljuk a nem minősített blokkoló rendszereket. Ebben a kategóriában megtalálhatóak az egyszerű mechanikai blokkolók, a kerékblokkolók és az úttorlaszok is. A rendelkezésre álló helytől és egyéb körülményektől függően lehetőség van ezeket a megoldásokat felszíni rögzítéssel, vagy akár úttestbe történő betonozással is alkalmazni.

Ipari kapuk és biztonsági kerítésrendszerek

Egyaránt ajánlunk acél, alumínium, úszó és fogaskerekes kapukat, harmonika kapukat és szekvenciális kapukat, valamint biztonsági kerítést. Valamennyi berendezés kimondottan extrém, ipari igénybevételre és folyamatos használatra tervezett.

Személyi beléptető rendszerek

Személyi beléptető megoldásaink egyszerre biztosítják jogosultak részére a gyors be- és kilépést és az illetéktelenekkel szembeni megbízható védelmet. A nagykapacitású be- és kiléptetésre ajánlott berendezések a dekoratív és igényes formai megjelenés mellett rendkívül jó ár/értékaránnyal is rendelkeznek.