Munkatársaink jelentős tapasztalattal rendelkeznek a minősített objektumvédelmi megoldások területén. Ez teszi lehetővé, hogy szakszerű szolgáltatást nyújthassunk a tanácsadástól kezdve, a megfelelő megoldások kiválasztásán, a gyártásba soroláson, telepítésen és üzembe helyezésen keresztül egészen a technikai kiszolgálásig.

Igényfelmérés, tanácsadás

Elsődleges célunk, hogy partnereink biztonsági igényeinek teljesen megfelelő megoldásokat nyújthassunk. Számos berendezésünk kialakítását, működtetését akár egészen egyedi igényekhez illeszkedve is tudjuk biztosítani. Annak érdekében, hogy az egyes objektumok biztonsági fenyegetettségét, a gépjárművek- és személyek beléptetésénél fennálló kockázatokat fel tudjuk mérni az alábbi ingyenes szolgáltatásokat nyújtjuk partnereinknek:

Telepítés, üzembehelyezés

Szükség esetén és köszönhetően együttműködő partnereinknek teljes kivitelezést (költséghatékony szállítás, műszaki előkészítés és kivitelezés) is képesek vagyunk vállalni. Ezen túlmenően, megoldásaink elérhetőek kivitelezést vállaló partnereknek, valamint végfelhasználóknak is.

Időszakos műszaki kiszolgálás, kiterjesztett garancia

A telepítés és az üzembe helyezés elvégzésével még nem ér véget a munkánk. Partnereink igénylik karbantartási szolgáltatásainkat a berendezések működőképességének megőrzése érdekében. Számíthat gyártóink és telepítő technikusaink szakértelmére, biztonsági megoldásaink tökéletesen fognak működni. Egyaránt kínálunk negyedéves, féléves és egyéves karbantartási szolgáltatást, valamint kiterjesztett garanciát. Meghibásodás esetén azonnali hibadiagnosztikát biztosítunk annak érdekében, hogy a berendezés újra megbízhatóan működjön.